Skip to main content

Invited IMB-CNM Talk: ePowered RACING - la competició elèctrica

Share

09 Feb 2024
12:00
Sala d'Actes Pepe Millán, IMB-CNM / Online

Invited IMB-CNM Talk: ePowered RACING - la competició elèctrica

Amb Josep Francesc Aguilar Peña (Cap del Departament Electrònic i Elèctric), Marc Casado Vázquez (Team Leader), Marc García Romero (Cap del Departament Mecànic) i Pau Novoa Pérez (Representant de Power Train).

ePowered RACING és un equip format per 19 estudiants d'enginyeria especialitzats en Mecànica, Electrònica i Elèctrica que treballen a l'Escola d'Enginyeria de Barcelona EST (EEBE-UPC), apassionats tant pel motociclisme com per l'enginyeria, i que competeix a MotoStudent International Competition -una competició entre equips d'estudiants universitaris d'arreu del món per aplicar tots els coneixements adquirits durant els seus estudis universitaris en un projecte real, dissenyant, desenvolupant i fabricant un autèntic prototip de moto de competició, que és avaluat i provat al Circuit Motorland Aragó FIM. Els últims anys l'equip ha aconseguit unes qualificacions històriques al rànquing general:

  • 5ns del món
  • 2ns d'Espanya
  • 1rs de Catalunya

Així mateix, han sigut els segons del món en el millor disseny enginyeril i millor projecte industrial.

El Grup de Dispositius i Sistemes de Potència de l'IMB-CNM és un dels sponsors de l'equip. Xerrada convidada pel grup i introducció a càrrec de Miquel Vellvehi, cap de grup.

Sobre la xerrada

El millor equip català d'estudiants, ePowered Racing, encarregat de fabricar una motocicleta elèctrica de competició, explicarà en profunditat diferents aspectes del seu últim prototip. Vindran alguns membres de l'equip per explicar-ho tot en profunditat i portaran també la motocicleta, el motor, l'inversor i algunes cel·les de liti!

Xerrada ePowered Racing 9 de febrer

Membres de l'equip ePowered RACING vindran a parlar més en profunditat del disseny i fabricació de la moto elèctrica amb què han estat cinquens al món! Portaran la moto i el motor!