Vés al contingut
27 jul. 2021

L'equip ePowered RACING de la UPC finalitza la competició internacional MotoStudent classificat en la 9a posició

L'equip ePowered RACING, grup de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC, que l'IMB-CNM dóna suport a través d'un conveni de col·laboració amb el grup de Dispositius i Sistemes de Potència, ha quedat en la novena posició en el VI MotoStudent d'Aragó, que va tenir lloc el passat 18 de juliol. Va ser la primera selecció catalana classificada i la quarta entre els equips d'Espanya, en un total de 50 repartits per tot el món.

Equip ePowered Racing Team

L'equip ePowered RACING va finalitzar la VI competició internacional MotoStudent a Aragó amb bons resultats, aconseguint la novena posició en la classificació general, competint contra més de 50 equips de tot el món. L'equip de la UPC va ser el primer classificat entre els equips catalans i el quart d'Espanya.

L'equip de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC rep el suport i patrocini de l'IMB-CNM a través d'un conveni de col·laboració signat amb el grup de Dispositius i Sistemes de Potència.

La ePR02, la motocicleta elèctrica dissenyada i fabricada pel grup d'estudiants d'enginyeria, va competir el diumenge 18 de juliol al circuit MotorLand d'Aragó en la sisena edició de MotoStudent, una competició internacional en la qual participen més equips de 80 universitats amb 3.500 estudiants de tot el món.